You will be addicted to the crunchy sound

ברוסקטה אוסטרית

זמן הכנה: 8-10 דקות

מרכיבים:
לחם צרפתי
ממרח סלסה ורדה
סלט תפוא אוסטרי
פרמזן
מלח שום שחור וטימין

אופן ההכנה:
פורסים את הלחם הצרפתי לפרוסות בעובי 2 סמ'.
קולים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות בערך 8 דקות עד להזהבה.
מורחים סלסה ורדה על הלחם הקלוי, ומעל מניחים סלט תפו"א אוסטרי.
בעזרת קולפן יוצרים שבבים של פרמזן ומניחים על תפוחי האדמה.
גורסים מעל הכל מעט מלח שום שחור וטימין

ובתיאבון…

ברוסקטה אוסטרית
לחם כפרי צרפתי
ברוסקטה אוסטרית
סלסה ורדה
ברוסקטה אוסטרית
סלט תפו״א אוסטרי
Hungry for more

עוד מתכונים טעימים

אפוגטו

קלאב סנדוויץ׳

ברוסקטה אוסטרית