באגט סיציליאני

את הבאגט הסיציליאני השקנו בשבועות 2024 ומאז הוא הצלחה מסחררת ומאוד אהוב על הלקוחות שלנו.

הרבה שאלו אותנו מה הקשר בין באגט לסיציליה, אז החלטנו לחדד את הקשר ולשלב בין המאפה הארוך עם הזיתים והגבינה המותכת לשילוש הכ"כ איטלקי – פסטו, מוצרלה ועגבניות.
במתכון הזה הפכנו את הבאגט הסיציליאני לברוסקטה ארוכה, כמעט מידי, ומרחנו עליה את הפסטו העשיר שלנו, יחד עם מוצרלה, רוקט ועגבניות צלויות – מתכון פשוט וטעים שהאורחים שלכם לא יוכלו להישאר אדישים אליו, אפילו אם הם מסיציליה.

רמת קושי: קל


מה צריך?

לכ-6 ברוסקטות גדולות:

3 באגט סיציליאני אפוי מהבייקרי שלנו
1 צנצנת פסטו בזיליקום מהמעדנייה שלנו
250 גרם רוקט
250 גרם עגבניות שרי צלויות
3 כדורי מוצרלה גדולים
גבינת פרמז'ן לגירור
שמן זית
מלח
פלפל שחור


איך מכינים?

מתחילים בהכנת עגבניות השרי הצלויות:
מחממים תנור ל-250 מעלות.
במגש תנור מניחים את עגבניות השרי, מזלפים שמן זית ומלח ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שהעגבניות נצלות בצורה יפה ומשחימות מעט.
חוצים את הבאגטים הסיציליאניים לאורכם בצורה שמתקבלות 6 ברוסקטות ארוכות.


בעזרת מברשת מורחים שמן זית על חציו הפתוח של הבאגט ומכניסים לצלייה קצרה ל-5 דקות בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד להשחמה קלה של החלק הפתוח של הבאגט.
מורחים כף נדיבה של ממרח הפסטו בזיליקום שלנו על כל אחת מהברוסקטות, מפזרים רוקט בנדיבות ומזלפים עליו מעט שמן זית איכותי.
מניחים קרעי גבינת מוצרלה טרייה, מניחים עגבניות שרי צלויות ומגישים.


תהנו מהקראנצ׳,

בתיאבון

לשמור לך את מועד המשלוח?

שמנו לב שלא נעשתה פעילות באתר בדקות האחרונות. כדי שנוכל לשמור לך את טווחי השעות שבחרת יש לאשר המשך הזמנה