פיקולי עוף קיסר

המתכון הבא משלב שני מוצרים שאנחנו מאוד אוהבים- שישיית פיקולי; שש לחמניות חלב רכות ועסיסיות שאותן ניתן לקנות בבתי הקפה שלנו ורוטב קיסר קלאסי סמיך על בסיס איולי ופרמז'ן.

המתכון הבא משלב שני מוצרים שאנחנו מאוד אוהבים – שישיית פיקולי; שש לחמניות חלב רכות ועסיסיות שאותן ניתן לקנות בבתי הקפה שלנו ורוטב קיסר קלאסי סמיך על בסיס איולי ופרמז'ן אותו תמצאו במעדנייה שלנו לצד מלפפונים בכבישה ביתית שגם אותם נשלב במתכון הזה.
את הלחמניות אנחנו מושחים בשמן מתובל שנותן הרבה טעם ופריכות ומעליו מרכיבים את הכריך שיהיה ניתן לחלוקה ל 6 כריכים אישיים.
מה שנותר לעשות הוא למזוג כוס בירה קרה, צלוחית זיתים וזהו… חיים של קיסר!

רמת קושי בינוני


מה צריך?

(לכ-6 כריכים)

שישיית פיקולי אפוי מהבייקרי שלנו
1 בקבוק רוטב קיסר מהמעדנייה שלנו
8 יח' מלפפונים חמוצים בכבישה ביתית מהמעדנייה שלנו
1 חזה עוף צלוי (גם לזה סידרנו לכם מתכון, קחו בחשבון רק שהוא מצריך הכנה של 6-12 שעות מראש אבל שווה כל דקה.)
בצל סגול בינוני
1 חבילה חסה רומית
100 גרם פרמז'ן
שמן זית
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום
חופן פטרוזיליה
מעט טימין
מעט רוזמרין
מעט מרווה
מלח


איך מכינים?

נתחיל בהכנת שמן שום ועשבי תיבול:
מערבבים שמן זית עם 2 שיני שום כתושות, מלח, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, ומרווה- כולם קצוצים דק.
מחממים תנור ל- 250 מעלות.
פורסים את שישיית לחמניות הפיקולי לחצי לרוחבה.
מושחים בעזרת מברשת את הפיקולי החצויים בשמן שום.
מכניסים לקלייה ל 5 דקות בתנור שחומם מראש.

כעת נכין את סלט הקיסר:
קוצצים את החסה בצורה גסה.
פורסים בצל סגול לפרוסות דקות.
קוצצים מלפפון חמוץ.
פורסים את העוף הצלוי.
יוצקים מעל הכל רוטב קיסר של ארקפה ומערבבים בעדינות.


להרכבת הכריך:
מניחים את סלט העוף שהכנו על בסיס לחמנית הפיקולי ועל חציה השני מורחים עוד 2 כפות של רוטב קיסר.
מפזרים קרעי פרמז'ן בצורה נדיבה וסוגרים עם החלק העליון של הלחמניה.


אם רוצים, אפשר לחתוך לשישה כריכים אישיים ולהתענג על כל ביס.

חיים של קיסר או לא?

בתאבון

לשמור לך את מועד המשלוח?

שמנו לב שלא נעשתה פעילות באתר בדקות האחרונות. כדי שנוכל לשמור לך את טווחי השעות שבחרת יש לאשר המשך הזמנה