פיקולי סלמון יפני

זוכרים את שישיית הפיקולי שלנו? הנה עוד מנה שאפשר להכין איתה ממש בקלות – והפעם בסגנון אסיאתי.

קצת איולי של ג'ינגר וחזרת מעורבב עם קולורבי, בשילוב של גרבלקס ביתי, חמוצים יפניים וטוגראשי. והרי כריך עם עדינות של לחמניות חלב וגרבלקס לצד עוקצנות של איולי חזרת, ג'ינג'ר וטוגראשי ומלעלה הליים שעוטף את הכל.

רמת קושי: בינוני


מה צריך?

לכ-6 כריכונים:

שישיית לחמניות פיקולי אפויות מהבייקרי שלנו
3 כפות ירקות מוחמצים אסיאתיים מהמעדנייה שלנו

איולי ג'ינג'ר חזרת
50 גרם חמאה
מעט טוגראשי
2 קולורבי חתוך לג'וליאנים (גפרורים דקים)
8 צנוניות
1 חבילת חסה לליק
400 גרם גרבלקס


איך מכינים?

חוצים את שישיית הפיקולי לשני חלקים לרוחבה.
מורחים חמאה על כל אחד מהצדדים ומפזרים מעט טוגראשי.
מכניסים ל-5 דקות לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות לקלייה עדינה של הלחם.
מערבבים 3 כפות של איולי ג'ינג'ר חזרת יחד עם הקולורבי.


מניחים את האיולי עם הקולורבי על החלק התחתון ומורחים בצורה שווה.
מניחים גרבלקס בצורה מסולסלת מעל מפזרים מעט שומשום שחור.
מניחים צנונית פרוסה דק, ירקות מוחמצים אסייאתיים וחסה לליק וסוגרים את הלחמניה.
ניתן להגיש עם פלחים קטנים של ליים ולסחוט בתוך הכריך ממש לפני האכילה.


ביס אחד ונגמר,

בתיאבון

לשמור לך את מועד המשלוח?

שמנו לב שלא נעשתה פעילות באתר בדקות האחרונות. כדי שנוכל לשמור לך את טווחי השעות שבחרת יש לאשר המשך הזמנה