ברוסקטת סלק וטולום

עם שילוב בין אימפריות אוכל כמו צרפת, מרוקו וטורקיה אי אפשר לטעות. הברוסקטה הבאה עושה בדיוק את זה ולכם נשאר רק לעקוב אחרי ההוראות ולהנות.

לחם הפרא שלנו הוא לחם מחמצת בסגנון צרפתי עם מחמצת וכוסמת שמאוד מזוהה עם האפייה הצרפתית, עליו הנחנו סלט של סלק מרוקאי עם נגיעות של כמון שמשתלבות בצורה נפלאה עם הכוסמת שבלחם ולבסוף את גבינת הטולום הטורקית בעלת הטעם הייחודי שעוטפת ואורזת את כל הטעמים לביס יוצא דופן..מה עוד אפשר לבקש- ברוסקטה שהיא אימפריה.

רמת קושי: קל


מה צריך?

לכ-6 ברוסקטות:

1 לחם פרא  מהבייקרי שלנו
1 סלט סלק מרוקאי מהמעדנייה שלנו
שמן זית איכותי
שום
200 גרם עגבניות שרי
1 קופסת גבינת טולום
חופן שקדים שלמים
פלפל ירוק חריף
חופן עלי זעתר


איך מכינים?

פורסים מלחם הפרא פרוסות בעובי של 2 ס"מ – עבות יחסית.
פורסים כל פרוסה לחצי, מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית .
מטגנים כל צד של פרוסת הלחם עד לקלייה.
שוברים שן שום וכשהלחם מוכן וקלוי בצורה יפה מורחים את שן השום על הלחם הקלוי לקבלת ניחוח עדין של שום.

מפזרים מעל סלק מרוקאי, עגבניות שרי חתוכות, גבינת טולום, עלי זעתר, פלפל ירוק חריף ושקדים שלמים חצויים.
מזלפים מעט שמן זית מעל הכל והמנה מוכנה.

בתיאבון

לשמור לך את מועד המשלוח?

שמנו לב שלא נעשתה פעילות באתר בדקות האחרונות. כדי שנוכל לשמור לך את טווחי השעות שבחרת יש לאשר המשך הזמנה