קראנץ שוקולד לאפייה בבית
625 גרם
עוגת שמרים ביתית במילוי שוקולד איכותי שהכי כיף לאפות בבית. שווה לחכות לריח.
₪7.2 ל-100 גרם
סימון תזונתי ב-100 גר׳ מזון: אנרגיה (קלוריות) 411 / סך השומנים (גרם) 23 / מתוכן: חומצות שומן רוויות (גרם) 13.3 / חומצות שומן טראנס (גרם) 0.8 / כולסטרול (מ״ג) 89 / נתרן (מ״ג) 121 / סך הפחמימות (גרם) 43.7 / מתוכן: סוכרים (גרם) 18.5 / כפיות סוכר: 4.5 / חלבונים (גרם) 6.5 / סיבים תזונתיים (גרם) 1.7
רכיבים: קמח חיטה (גלוטן), חמאה, סוכר לבן, שמנת חמוצה 15% שומן, שוקולד מריר (7.5%), שוקולד חלב (6%), ביצים, מים, חלמון מפוסטר, שמרים, קקאו (0.9%), אבקת סוכר, שקדים, משפר אפיה (מתחלב E-472e, אנזימים, מעכב חמצון E-300), מלח שולחן, אגוזי לוז, וניל.
מידע על אלרגנים: מכיל: חלב, ביצים, גלוטן (חיטה), סויה, אגוזים (שקד, אגוז לוז).
עלול להכיל: בוטנים, גלוטן (שיפון, שעורה, שיבולת שועל), שומשום, סולפיט, אגוזים (אגוז קוקוס, אגוז ברזיל, אגוז קשיו, ערמונים, אגוז מקדמיה, אגוז פקאן, צנובר, פיסטוק, אגוז מלך).
אזהרה: סכנת חנק לילדים מתחת לגיל 5
מכניסים לתבנית מתאימה, עוטפים בניילון נצמד את התבנית ומפשירים כ-4-5 שעות בטמפ’ החדר עד שהקראנץ תופח ומכפיל את נפחו. מחממים תנור ל- 160 מעלות. מורחים ביצה טרופה ואופים במשך כ- 35-40 דק׳ בתנור עד לקבל גוון שחום. מוציאים מהתנור ולמרוח מי סוכר (להמיס סוכר במים רותחים ביחס של אחד לאחד ולצנן). עכשיו נשאר רק ליהנות מהריח. בתאבון!
יש לשמור בהקפאה. אין להפשיר ולהקפיא בשנית.
התמונה להמחשה בלבד.