זמן הכנה: 8 דקות
מרכיבים:
לחם קסטן פרוס
150 גרם חזה עוף
ממרח סלסה ורדה
בצל סגול
חסה לליק
עגבנייה
מלח צ’ילי
אופן ההכנה:
פורסים את חזה העוף ומניחים על מחבת חמה עם שמן זית.
מתבלים במלח צ’ילי וצורבים 3-4 דקות מכל צד עד להזהבה. מצננים מעט.
קולים את פרוסות הקסטן משני הצדדים ומורחים ממרח סלסה ורדה.
פורסים את העגבניה והבצל הסגול, מניחים על העוף וגורסים מעל מלח צ’ילי.
מניחים חסה לליק וסוגרים עם פרוסה נוספת של לחם.
חוצים לחצי ואוכלים.
בתאבון.